El CN Terrassa continuarà a Copa Catalunya

El CN Terrassa continuarà a Copa Catalunya la pròxima temporada després d’aconseguir la victòria al play-out davant el CB Granollers

El CN Terrassa continuarà a Copa Catalunya després d’aconseguir la permanència davant el CB Granollers al play-out. Tot just un any després del seu ascens a la categoria, l’equip del Pla del Bon Aire, torna a estar de celebració, en aquest cas, per la seva permanència a Copa.

Les noies de Vicente Gómez i Sergio Fernández es van imposar al primer partit del play-out, i ho van tornar a fer al segon. Era un partit on les terrassenques volien segellar la permanència i així ho van demostrar des de l’inici amb un gran ritme de joc. Tot i el gran ritme, les locals, que tenien la darrera possibilitat d’agafar-se a la permanència, es van emportar el primer quart per 16 a 11. Després d’això, les jugadores de segona línia van ser claus i van donar la volta.

Al segon quart es va imposar el ritme del CN Terrassa, que no només va donar-li la volta al resultat abans del descans, sinó que va obrir forat. Als vestuaris s’arribava amb un resultat de 29 a 38 favorable a les egarenques. A la represa, el Granollers va sortir amb la ment fixada en apropar-se al marcador, que van ser contrarestades per les visitants.

Aquestes ganes del Granollers, amb intents de contrarestar per part del CN Terrassa va provocar que al final del tercer quart, les distàncies disminuïssin fins als 7 punts amb un 45 a 52. Fins i tot, a l’inici de l’últim període, les locals van arribar als 4 punts de diferència. Però la veterania i sang freda del CN Terrassa va ser suficient per retornar als 7 punts i mantenir la diferència al marcador per finalitzar el partit amb 59 a 66.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.