CCOO celebra a Terrassa la Diada del Treball Digne

Comissions Obreres celebra la segona Diada del Treball Digne a Terrassa

Comissions Obreres de Catalunya celebrarà aquest dissabte a Terrassa la segonda Diada del Treball Digne. La primera edició d’aquest esdeveniment va tenir lloc l’any passat al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Segons el sindicat, aquesta festa intergeneracional (com es defineix des de CCOO) vol ser “un espai de trobada per a la gent de CCOO i un acte de commemoració del 50è aniversari del sindicat.

La jornada comenaçarà a les onze del matí amb un acte institucional pel 50è aniversari de CCOO de Terrassa al Passeig de les Lletres. A partir d’aquella hora, s’obrirà l’espai i el servei de bar-cafeteria a la zona de Els Bellots, i a les dotze tindrà lloc l’obertura de l’espai infantil.

Després, a la una de la tarda hi hauran parlaments d’Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. A dos quarts d’una de la tarda es farà l’acte de reconeixement als 25 anys d’afiliació i a tres quarts, hi haurà l’acte de commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya.

Finalment, a les dues tindrà lloc un dinar i a les quatre, un haurà un concert de Ràdio Vintage Club.

 

 

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.