Denuncien aranyes llop a Can Roca

L’Associació Veïnal Can Roca demana més neteja i manteniment al barri

Aranyes llop als solars abandonats

Les principals causes són els solars en condicions d’abandó pel que fa al seu estat de neteja i conservació i algun d’ells amb la seva infraestructura de xapa malmesa que representa una certa perillositat pels vianants i els diferents parcs, places i jardins del barri amb un manteniment més aviat escàs o nul.

Aquestes zones, han estat principalment les situades al carrer Pere Prat on s’hi han detectat diversos brots d’aranyes llop i escarbats. Gràcies a veïns de la zona esmentada, l’entitat veïnal ha vetllat en tot moment per fer la figura de la mediació entre els veïns i l’administració local.

Tot i així, hi ha cert malestar per la deixadesa d’uns solars que estan situats entre els carrers Ferran Casablancas, Isidre Nonell, Passeig Mercè Rodoreda i passeig Joan Llongueras amb Carrer Estatut.

Segons se’ns ha fet saber per part de l’Ajuntament de Terrassa, aquests han enviat requeriments administratius als seus propietaris.

Per tal de que els propietaris als quals pertanyen, facin una neteja urgent així com també una fumigació per evitar l’aparició i propagació dels diferents insectes i animals que hi ha.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada