Javier Rey i Adriana Ugarte, protagonistes de 'Hache'

Busquen figurants per la sèrie ‘Hache’ de Netflix al centre de Terrassa

El 29 de setembre, Terrassa acollirà un gran càsting a la Casa Soler i Palet per escollir figuració per al rodatge de la sèrie ‘Hache

Aquest nou nou thriller amb accent espanyol se suma a la reconeguda plataforma NETFLIX, darrere de ‘Las chicas del cable’ i ‘Élite’

La productora Weekend Studio que acaba d’aterrar al Parc Audiovisual de Catalunya, cerca persones entre 16 i 70 anys per fer un de figurants a seva nova sèrie ‘Hache’. La sèrie de ficció constarà de vuit capítols d’una hora ambientada a la Barcelona dels anys 60. Està protagonitzada per Helena (Adriana Ugarte) i l’estrena mundial es preveu per a l’any que ve. Segons Erik Barmack, sotspresident d’International Originals en Netflix, el món creat pels productors -Tomás Cimadevilla i Jorge Iglesias- és únic, fresc i atractiu per a tothom, qualitats que fan d”Hache’ una interessant proposta per sumar a la potent programació de NETFLIX, una de les plataformes digitals de continguts de referència, amb 125 milions de subscriptors.

Per tant, Terrassa torna a acollir una sèrie de ficció  i tu en pots ser-hi. Per participar al càsting d’’Hache’, a més de l’edat abans esmentada, la productora demana als interessats portar còpia del DNI, Num. de la seguretat social i Num. de compte bancari. Aquells que passin el càsting del dia 29 podran participar de manera remunerada durant el rodatge. La cita, doncs, és el dissabte 29 de setembre de 10 a 18 hores a la casa Soler i Palet del C/ Font Vella 29 de Terrassa.

‘Hache’ arriba amb una gran convocatòria de càsting i se suma a totes les produccions que acull la ciutat i que referma el seu paper actiu com a territori de rodatge. Dia rere dia, la ciutat continua acollint rodatges de tota mena de destacades productores i distribuïdores gràcies a la seva capacitat integral com a ciutat ‘film friendly’ i, naturalment, com a ciutat UNESCO de cinema. La realització íntegra d’OT 2018 des del Parc actualment o la gravació d’anuncis  i altres rodatges a la ciutat, només aquesta setmana, fan evident el gran ritme d’activitat de rodatge.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada