El Bus Exprès Terrassa-Barcelona canvia el recorregut

Canvi en el recorregut del bus exprés.cat que comunica Terrassa amb Barcelona

A partir de l’1 de setembre el bus entrarà a Barcelona per la C-16 i farà parades a la Zona Universitària de l’avinguda Diagonal

El bus exprés.cat e2 que comunica Terrassa amb Barcelona variarà el seu recorregut i parades a partir de l’1 de setembre. L’operador ha començat ja a explicar la nova ruta als usuaris amb informació a les parades. Aquest canvi pretén millorar la comunicació amb transport públic a diverses destinacions de la ciutat de Barcelona i respon a la petició formulada per l’Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu de millorar les opcions de transport directe des de la ciutat vallesana cap al Campus Nord de Barcelona. D’aquesta manera, els ciutadans de Terrassa disposaran d’una comunicació directa als centres universitaris de l’avinguda Diagonal i tindran millor intermodalitat amb els serveis de metro, bus urbà i tramvia, el que facilitarà la connexió amb la Zona Franca i l’aeroport de Barcelona.

La connexió en transport públic amb l’e2 entre Terrassa i Barcelona per l’itinerari actual, l’avinguda Meridiana, ja queda resolta pels serveis ferroviaris, especialment des de la posada en funcionament de les noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa. Per tant, els usuaris de l’actual bus ràpid disposen d’una alternativa en transport públic que garanteix la seva accessibilitat.

És per això que, a partir de l’1 de setembre, la línia exprés e2 deixarà d’entrar a Barcelona per l’avinguda Meridiana. Entrarà per la C-16 i farà parades a la Diagonal per comunicar de forma directa amb la Zona Universitària. Aquest canvi no modifica les freqüències de l’exprés de Terrassa, que mantindrà les 9 anades i les 9 tornades.

Author: elTeuDiari Redacció

3 comments

I els 193 usuaris habituals ens deixen amb el cul a l’aire perque arribar a renfe a les 6 del matí de segons quins barris es caminar mes de mitja hora. No ens han preguntat i ens han deixat a Terra. S’están fent reclamacions a Ajuntament, Generalitat, sindic de greuges de Terrassa i de Catalunya i també a traves de la Ocu. Som gent dels barris periferics (no som del centre) i ens hem quedat sense mitjà. No es just i ens hem començat a moure per tot arreu fins que pensin en nosaltres i deixin aquesta linea. S’estan recollint firmes a cada autobus. Es una línea que fa 4 anys que funciona i que cada cop tenía mes usuaris. A més Quin día no li passa una incidencia a renfe? Abans ho agafaba i había arribat tard al treball almenys un cop per semana i aixo que ho agafaba amb 1 hora de marge per si de cas…

Acaben d’enviar el comunicat que deixen la línea actual i també la nova. El Jordi Ballart es va posicionar i ho ha aconseguit, tenim dues linees!!!! Estic supercontenta i agraixo tenir un alcalde tan proper!!!! Demano perdó al Jordi Ballart per si l’he ofés!!!

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada