Obertes inscripcions de beques menjador

Les sol·licituds de beques menjador estan disponibles a l’escola Serralavella i a l’Ajuntament d’Ullastrell i es podran presentar al mateix ajuntament de l’11 al 27 de maig 2016

Es poden acollir a l’ajut individual de menjador escolar els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya que disposin de servei de menjador escolar, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària, educació secundària obligatòria i centres d’educació especial.

L’atorgament de l’ajut individual de menjador escolar estarà subjecte a criteris tant econòmics com socials.
Per tramitar la sol·licitud serà imprescindible entregar la sol·licitud i tota la documentació demanada. Tot els membres de la unitat familiar han de signar l’autorització que s’adjunta a la sol·licitud, per a que el Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya puguin accedir a les dades de l’Agència Tributària corresponents a l’exercici 2015. En el cas dels menors d’edat haurà de signar el tutor legal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada