Ballart: ‘Hem d’acabar amb els greuges que pateix Terrassa’

L’alcalde de Terrassa va fer la xerrada ‘La Terrassa actual i de les pròximes dècades’ a la seu del PSC

Ahir a la tarda, Jordi Ballart es va presentar a la seu del PSC de Terrassa per fer la darrera de les xerrades que formaven part del programa de conferències ’35 anys d’ajuntaments democràtics’. La primera conferència va ser protagonitzada per Manel Royes, exalcalde de Terrassa i la segona per Pere Navarro on es parlava sobre el procés de la ciutat de Terrassa des de l’arribada de la democràcia a la ciutat.

Jordi Ballart va parlar durant la seva exposició dels reptes i objectius que s’han plantejat per la ciutat de Terrassa en diferents aspectes. Començava donant les gràcies als organitzadors, el JSC i afirmant que aquestes conferències han de fer retornar la memòria històrica del partit.

L’alcalde va parlar de diferents aspectes i va destacar el terreny urbanístic i l’econòmic en l’àmbit municipal. Va destacar la importància d’incentivar el comerç i una de les oportunitats és obrir un Corte Inglés per aconseguir un impacte positiu, tot i que les negociacions ara mateix estan aturades.

Ballart també va enviar un missatge al Govern de la Generalitat afirmant que ‘Hem d’acabar amb els greuges que pateix Terrassa, com el peatge de les Fonts i la zona tarifària 3 dels ferrocarrils’. A més, també va parlar de la necessitat d’acabar el Metro de Terrassa, que segons se suposa estarà finalitzat pels darrers mesos d’aquest any i de construir el tram que falta del quart cinturó.

L’alcalde també va parlar d’incentivar la neteja dels carrers de Terrassa i de continuar endavant els projectes amb de les rieres del Palau i les Arenes, tot i que sembla que aquests projectes hauran d’esperar.

Finalment, va explicar que hi ha encara moltes incògnites, però que esperen que a poc a poc Terrassa demostri la importància del municipalisme i que les próximes decades siguin bones per la ciutat.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.