Audiències públiques

Audiències públiques: Fil directe amb el govern de Terrassa

Les sessions tindran lloc durant l’octubre a diferents espais de la ciutat

El Govern Municipal exposarà a la ciutadania les seves actuacions en un cicle d’audiències públiques

Els terrassencs i, en general, tots els ciutadans i les ciutadanes del país reclamem un canvi en les maneres de fer política, basades en valors com la proximitat, la transparència, l’eficàcia i el rendiment de comptes de l’Administració. Per donar resposta a aquesta inquietud, l’Ajuntament de Terrassa fa 29 anys es va dotar d’un reglament de participació ciutadana com a peça fonamental d’un projecte obert d’articulació i desenvolupament de la democràcia a la ciutat. Un reglament que es va actualitzar al 2002 i que esdevé vigent fins avui: Son les denominades audiències públiques.

Durant el proper mes d’octubre l’equip de Govern de l’Ajuntament de Terrassa oferirà un cicle d’audiències públiques per exposar les accions de govern més rellevants i atendre les preguntes o peticions dels ciutadans.

El calendari de les sessions serà el següent:

03/10/18: Javier García, al Centre Cívic President Macià

04/10/18: Jordi Rueda, a l’Arxiu Històric de Terrassa

09/10/18: Adrián Sánchez, al Casal Cívic de Ca N’Aurell

11/10/18: Alfredo Vega i Amadeu Aguado, al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany

16/10/18: Eva Candela, al Teatre Principal

18/10/18: Marc Armengol, al Centre Civic Avel·lí Estrenjer

23/10/18: Manuel Giménez, al Centre Cívic Alcalde Morera

30/10/18: Gracia García, al Centre Cívic Montserrat Roig

Les audiències públiques constitueixen un espai de participació i debat per a la ciutadania que vol implicar-se més activament en la ciutat, i estan regulades pel reglament de participació ciutadana.

Totes les sessions tindran lloc amb el mateix horari, de 18.30 a 20.30 h, en espais accessibles a persones amb mobilitat reduïda i comptaran amb intèrpret de llengua de signes catalana a demanda (cal fer la sol·licitud fins a dos dies abans de l’acte a qualitatdemocratica@terrassa.cat o al telèfon 937397000 Ext. 7854). L’assistència i participació a les sessions és oberta a tota la ciutadania, amb inscripció prèvia a aquesta web. Des d’aquesta pàgina es pot accedir a un formulari d’inscripció on s’ha de fer constar el nom i el correu electrònic, indicar a quina sessió o sessions es vol assistir i consignar les preguntes que es vulguin fer al membres del Govern.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada