Adrià Sánchez dona la benvinguda als Serious Games

Arriben per pimer cop a Terrassa els Serious Games

Empreses i institucions es formen amb realitat augmentada i realitat virtual gràcies als Serious Games

A través del Servei d’Innovació, avui i demà se celebra per primer cop a Terrassa els Serious Games, és a dir, videojocs que tenen com a finalitat principal la formació per sobre de l’entreteniment.

El regidor d’Innovació i Universitats, Adrián Sánchez, ha donat la benvinguda aquest matí a les persones participants a la sala d’actes Europa del Vapor Universitari.

Els Serious Games estaran centrats a les noves tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

Molts d’aquests “jocs” han estat incorporats en els darrers anys per moltes empreses i institucions com a part important dels seus programes de formació. La primera edició del Serious Games Camp Terrassa compta amb l’assistència de més de 300 persones que podran conèixer com els videojocs, la realitat virtual i la realitat augmentada estan contribuint a revolucionar sectors i àmbits com l’educació, la formació o la salut.

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’empresa especialitzada Humantiks, organitza aquestes jornades amb l’objectiu d’establir un punt de trobada on els participants puguin conèixer, reflexionar i experimentar les darreres innovacions en Serious Games i noves tecnologies. Un espai on els majors referents del sector compartiran els seus coneixements, experiències i visió de futur amb les persones assistents. Durant les jornades també es presentaran diferents projectes emprenedors realitzats per estudiants de cicles formatius i graus universitaris de la ciutat i s’escolliran, mitjançant un jurat d’experts, els tres millors, que es finançaran amb una campanya de Crowdfunding.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada