Hyundai i30

Aquest Hyundai i30Fastback ho inclou tot, menys la benzina

Solmacar t’apropa el Hyundai i30 Fastback

Solmacar ofereix als nostres lectors, una promoció única que ho inclou tot, menys la benzina i el conductor

El renting es una espècie de “lloguer” de vehicles que -generalment- inclou els costos de manteniment i els serveis necessaris pel dia a dia. Has de saber que el cotxe és de la empresa de rentin i tu només has de preocupar-te de posar benzina i gaudir-lo. Guanyes en tranquil·litat sense haver de fer una gran inversió inicial.

Al concessionari Hyundai de Terrassa – Solmacar t’ofereix l’espectacular model i30 Fastback per *48 cuotes de 374,25€ (IVA inclòs).

Hyundai Renting ofereix la gestió del lloguer, entrega i recollida del vehícle; Impostos de matriculació i circulació. En quant a manteniment, les revisions periòdiques i canvi de neumàtics al concessionari Solmacar. Et passem l’ITV, recurs a les eventuals multes, assegurança amb totes les cobertures incloses, assistència en carretera 24 hores i la possibilitat de contractar un vehicle de substitució.

Es a dir, totes les despeses associades al vehicle queden incloses a la quota de renting. A més, tindràs un contacte directe i personalitzar a Solmacar.

Si el cotxe es destina a la activitat professional, les quotes mensuals son deduïbles fiscalment i el IVA es compensable.

Author: grupcamipubli

Grup Camí Publicidad Digital

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada