Alfredo Vega: ‘Terrassa no està neta’

Alfredo Vega: ‘Terrassa no està neta’

Les declaracions de l’Alcalde de Terrassa sobre la brutícia de la ciutat van tenir lloc en una visita a la nostra redacció

La ciutat no està neta. Com a mínim no està com a mi m’agrada” –Ho reconeix l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega en una entrevista que podreu veure sencera properament al nostre canal de YouTube.

“Tenim aproximadament 1.800 bateries de contenidors i jo me les he ‘patajades’ totes” –afirma Vega qui reivindica d’aquesta forma tenir coneixement d’un problema que justifica com a cojuntural.

“Es veritat que entre el 2007 – 2015, la ciutat va patir un problema social molt fort i els recursos es van destinar al que era més urgent” –explica. “Hem passat moments difícils –continua – i es van prendre decisions complicades. Això  – confessa- va debilitar inversions i alguns serveis, com el de la neteja.”

D’aquesta manera, l’Alcalde de Terrassa dona la raó a la moció impulsada per ERC,  Terrassa en Comú i a la que si ha afegit –recentment- Javier González, de la formació taronja: Ciutadans. Les tres forces polítiques preveuen reprovar la gestió dels residus realitzada pel govern socialista en un ple extraordinari previst per a aquest mes de setembre.

Però llavors no es tornarà a vestir un Sant per deixar-ne nu un altre? Li retrec a l’entrevista.

“Jo penso que em estat en condicions d’anar millorant, i de fet, ho estem fent” -declara Vega, encara que reconeix que tant “aquesta primavera i l’anterior la imatge que donàvem com a ciutat no era la millor.

Tot i l’autocrítica, l’Alcalde va posar de manifest també que “s’ha produït un increment del incivisme en el sentit de deixar totes les andròmines i tot el mobiliari al costat dels contenidors” el que fa que donin “una visió molt retrògrada”.

“Hem incrementat el personal, hem millorat tot el sistema de recollida, hem canviat tres línees en el que és la recollida lateral i volem anar en aquesta direcció perquè és més eficient” -explica.

Les declaracions d’Alfredo Vega donen resposta a la denuncia de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) que van impulsar la campanya ‘Volem una #TerrassaNeta

El ple extraordinari els grups politics de  Terrassa en Comú, ERC i Ciutadans volen exigir al equip de govern solucions immediates i que el contracte que el consistori te subscrit amb Ecoequip fixi objectius i permeti un major control i fiscalització.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada