Ajuts i Subvencions en I+D+I

La Cecot amplia el Servei d’Assessorament amb una nova àrea sobre Ajuts i Subvencions en I+D+i 

El Servei d’Assessorament comptarà amb les noves incorporacions d’Anna Santaulària a l’àrea de Mercantil i Civil, Mercè Clavel a l’àrea de Comerç i Consum, Montserrat Soler en l’àrea de vendes i amb Narcís Casteis com assessor de la nova àrea d’ajuts i subvencions en I+D+i

L’any 2015, el servei d’assessorament va atendre prop més de 3.860 consultes d’empreses

La patronal catalana Cecot comença l’any 2016 amb canvis en el seu Servei d’Assessorament per adaptar la oferta a les necessitats de les empreses que representa. En aquest sentit, l’entitat incrementa el nombre d’àrees d’assessorament amb una de nova sobre Ajuts i Subvencions en I+D+ique encapçala el gironí Narcís Casteis qui s’encarregarà d’assessorar els socis de la Cecot en beneficis fiscals i financers respecte la I+D i ajudes per l’automatització de nous processos industrials.

Amb aquesta nova àrea relacionada amb la I+D+i es pretén, doncs, donar resposta a les empreses en matèria sobre els beneficis fiscals i financers però també amb informació d’ajudes per l’automatització de nous processos; informació de finançament públic per ampliació, internacionalització o creixement empresarial, entre d’altres.

Casteis és el director general de l’empresa Sismefi dedicada a la tramitació d’ajudes i subvencions per a projectes d’R+D+i, projectes d’inversió nacional i Certificació Fiscal. El nou assessor és Màster en direcció d’empreses per la Universitat Politècnica de Girona, Màster en Direcció financera a EADA, Màster en banca i finances per la Universitat Pompeu Fabra i compta amb un Programa de direcció general a I.E.S.E.

A l’equip d’assessors de la Cecot s’hi afegeix a més, Anna Santaulària que pren el relleu a David Rua en l’àmbit d’assessorament Mercantil i Civil.

Santaulària és llicenciada en Dret per la UAB i té estudis d’analista econòmic financer i d’especialista en Dret Societari acreditats pel Col·legi de Registradors Mercantils. Té experiència en l’àmbit de la contractació civil i mercantil i s’ha especialitzat en acords i processos d’inversió en companyies, compravenda d’aquestes i d’unitats productives, assessorament als òrgans de gestió i en el desenvolupament i contractació de companyies i projectes de component tecnològic.

Un altre canvi al Servei d’Assessorament és el de Mercè Clavel que s’encarregarà de l’assessorament en Comerç i Consum, que fins ara prestava Pilar Gomà. Clavel és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster per ESADE (1984). Assessora Tècnica Comercial pel Consell de Cambres de Catalunya (1985) i Postgrau a la Universitat Oberta de Catalunya: E-Marketing i E-Commerce i Community Management (2013). La seva trajectòria professional ha transcorregut, des de fa més de 25 anys, dins del món de la consultoria estratègica de territori i empresarial, creant empresa pròpia a Lleida i a Barcelona, amb l’objectiu d’assessorar en profunditat sobre marketing i retail per empreses de diferents sectors de l’economia productiva, tant en l’àmbit públic com privat.

Per últim, Montserrat Soler, s’incorpora al Servei d’Assessorament de la Cecot, en l’àmbit de vendes, prenent el relleu de Mònica Mendoza. Soler, consultora especialitzada en venda tàctica i gestió d’equips comercials és llicenciada en Geografia i Història per la UB, diplomada en Relacions Laboral per la UAB, màster en Formació i Consultoria a les Organitzacions per IL3-UB i també màster en desenvolupament organitzacional per l’Institut per al D.O. de la Universitat de Tel-Aviv.

L’any 2015, el Servei d’assessorament de la Cecot en el seu conjunt va resoldre un total de 3.860 consultes tant per via presencial, com telefònica i telemàtica. Entre els àmbits empresarials amb més volum de consultes ateses destaquen els àmbits laboral, fiscal, mercantil, consum energètic i comerç internacional.

Actualment les empreses associades a la Cecot tenen a la seva disposició trenta-cinc àrees d’assessorament per resoldre qualsevol dubte que els pugui sorgir en el seu dia a dia i en diferents àmbits de la pròpia empresa. Al capdavant d’aquestes àrees hi ha professionals i tècnics experts en cada matèria que atenen les empreses sense cap cost per a l’empresa. L’únic requisit és que aquesta estigui associada a la patronal o bé que sigui una persona que tingui una idea de negoci o un projecte empresarial.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.