Afectacions de trànsit per la Mitja

La Mitja Marató comportarà el tall de diferents carrers i avingudes i el desviament de diverses línies d’autobusos urbans

Arran de la celebració de la XVII Mitja Marató Ciutat de Terrassa d’aquest diumenge, hi haurà talls de trànsit i desviacions dels autobusos.

Els talls començaran a les vuit del matí i es concentraran en un tall total i en ambdós sentits del passeig 22 de Juliol, des de la plaça de l’Estació del Nord fins el carrer Prat de la Riba. Tot i això, es permetrà la circulació transversal als carrers Salmerón i Prat de la Riba i al sentit est del passeig 22 de Juliol fins que l’aglomeració de corredors aconsell el tall total dels carrers Salmerón i Prat de la Riba, moment en el que tallaran aquest carrers a l’alçada de l’avinguda Jaume I i el carrer Dr. Pearson.

A tres quarts de deu, es tallarà totalment i en ambdós sentits el passeig 22 de Juliol des de la cruïlla amb la Rambla d’Ègara i l’avinguda Josep Tarradellas fins el carrer de Sant Damià (excepte el tram que va del carrer Violinista Vellsolà fins la plaça de la Dona).

Quan la cua de la cursa entri al passeig 22 de Juliol sentit est després de fer el canvi de sentit, es podrà obrir 22 de Juliol des de Carretera de Matadepera fins l’avinguda de Josep Tarradellas. La resta del passeig 22 de Juliol restarà tallat fins el final de la prova.

Pel que fa als autobusos, el punt central del transport en bus urbà serà l’Estació d’autobusos del Doré. De vuit del matí a la una de la tarda, les línies 1,2,3,6,7 i H dels autobusos urbans no podran circular pel passeig 22 de Juliol. A més, les línies 1 i 6 no circularan per la Rambla d’Ègara ni per cap altre carrer o avinguda del centre. Els autobusos d’aquestes línies circularan per carretera de Castellar, avinguda Jacquard, carretera de Montcada i/o carretera de Rubí, segons la línia. Les línies 8 i 9 circularan entre la plaça de l’Aigua i la del Doré i a l’inrevés. El tram
Rambla d’Ègara – Josep Tarradellas – Abat Marcet serà impracticable durant la cursa. La línia 5 durant tota la cursa, únicament connectarà Can Trias/Roc Blanc amb Rambla d’Ègara/Doré.

Adjuntem plànol elaborat per l’Ajuntament, amb el recorregut de la mitja marató i les línies dels autobusos urbans durant el matí de diumenge. El plànol mostra el temps de pas previst a cada quilòmetre del primer i últim corredor:

Captura

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.