Add post

Poseu la PARAULA CLAU la primera per optimitzar el SEO i feu servir un títol captador d'atenció, de 5 a 7 paraules sortirà publicat automàticament a portada, la noticia i a les xarxes socials del diari col.laboratiu.

Poseu de 5 a 7 etiquetes, separades per comes, paraules clau per posicionar la notícia i saber de que tracta

Seleccioneu a quina SECCIÓ pertany la vostra noticia: Cultura, Oci, Política etc.. Escolliu la correcta pel vostre post ja que seràn les etiquetes que sortirán publicades també a les xarxes socials automàticament. Continueu amb la següent categoria de TERRITORI

Segona categoria: Territori: Selecciona on es desenvolupa la noticia: Terrassa, Vacarisses, Matadepera,... Escolliu les correctes pel vostre post ja que seràn les etiquetes que sortirán publicades també a les xarxes socials automàticament. Sols podreu seleccionar les categories territorials de l'àmbit de la ciutat o comarca de cada diari digital col.laboratiu

La noticia sempre ha de portar una imatge destacada horitzontal, mides 1550 x 1032 pixels i que no pesi més de 250Kb, si no compleix els requisits, no sortirà publicada i quedarà en safata de revisió per l'editor. Aquesta mateixa imatge sortirà automàticament a portada, noticia i xarxes socials.La imatge ha de ser propietat teva o be estar llire de drets d'autor. Tota la responsabilitat sobre l'imatge publicada serà de l'autor de la noticia publicada.

Important publicar més de 350 - 400 paraules per un millor posicionament SEO, fer servir les PARAULES CLAU per que els cercadors trobin el vostre pots. SEPARAR per paràgrafs per una millor lectura. *No es publiquem prèvies comercials, si desitgeu fer publicitat contacteu amb el departament comercial.

Si publiques, entenem que ho fas havent llegit la normativa d'autopublicació i que l'has acceptatda en la seva totalitat. En cas contrari no autopubliquis cap noticia.