400 pelats al zero contra el càncer: Objectiu aconseguit

400 estilistes de tot el país van tallar el zero 400 caps per batre el rècod Guinnes

La iniciativa de la Policia Local de Terrassa és recaptar fons per la recerca contra el càncer infantil

No han estat ni una ni dos… sinó fins a 400 les persones que ahir es varen rapar al zero al recinte firal de Terrassa. Era per una bona causa: recollir fons per la recerca del càncer infantil, que dur a terme lHospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La iniciativa va partir de la Policia Local de Terrassa. Sota el títol de “Posa’t al seu cap” van aplegar centenars de persones al recinte firal de Terrassa que volien pelar-se al zero per solidaritzar-se amb el primer signe visible de la malaltia que és la pèrdua de cabell. A més, l’encontre pretenia batre el rècord Guinness de 400 persones rapant-se al zero, entre elles algunes personalitats i polítics de la ciutat, inclós el senyor Okey. 400 estilistes de tota Catalunya van col·laborar amb la iniciativa dels policies locals.

És la primera de les accions dels municipals dins la seva iniciativa “Dale Candela”. La propera serà la confecció dun calendari solidari, amb fotografies de nens malalts de càncer, acompanyats per agents del cos i que es posarà a la venda el proper mes d’octubre.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada