3 de 7 dels Castellers a Berga

Els castellers de Terrassa aquest dilluns, en motiu de la festivitat del dia del Treballador, s’han desplaçat a Berga convidats per la colla local

L’actuació s’ha iniciat a un quart d’una amb dos pilars de 4 per part de les dues colles. La colla local, els Castellers de Berga, han estat els encarregats d’obrir plaça amb 4d7a que s’ha allargat més del compte ja que l’enxaneta del pilar quan baixava s’ha enganxat amb el cabell d’una de les components del pilar, però que finalment s’ha pogut desempallegar i s’ha descarregat. A segona ronda han descarregat un 5d7 sense masses complicacions i han acabat la ronda de castells a descarregant el 3d7, molt sòlid a tots els pisos senyal que el tenen dominat.

Els castellers de Terrassa, han escollit com a primer castell, com acostumen a sovintejar últimament, el 5d7, que ha anat molt ràpid, on la canalla s’ha lluït, i que ha mostrat alguna complicació a la part del 3 però res que la colla blauturquesa no hagi pogut dominar per aconseguir descarregar-lo.

A segona ronda han descarregat el 4d7, molt lleuger, que ha servit per treballar quarts i quints d’un futur i no gaire llunyà 4d8, que a segons s’ha desmanegat una mica tot i que terços i quarts l’han treballat bé.

A tercera ronda, han completat un 3d7 casi impecable, al igual que el 4d7, també molt lleuger per treballar i rodar els components dels pisos de quarts i quints, amb vistes a pujar un pis aquesta construcció. Cal remarcar la bona mida i el ben lligat que el tenien aquests.

3 de 7 dels Castellers de Terrassa a Berga

Per acabar la colla local ha descarregat el pd5 i 2 pd4 per cloure l’actuació.

Els castellers de Terrassa malauradament no han pogut acabar l’actuació amb el pilar de 5 degut a les baixes que estan tenint aquest any al tronc, i al seu lloc han descarregat 3 pd4 un d’ells per sota, aprofitant per fer pujar a tota la canalla que ha assistit a l’actuació. La tècnica considera que encara els hi falta un pèl més d’assaig per poder consolidar del tot el pilar de 5.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.