197.000 signatures per suspendre de sou i dietes els polítics estatals

88.794 i 109.976 signatures per suspendre de sou i dietes els polítics estatals fins que no formin govern

Les iniciatives ciutadanes a través de la plataforma change.org  demostren fins a quin punt de cansament està la ciutadania de tot l’estat, i serveixen com a termòmetre del descontentament de la ciutadania, a Catalunya molt més. Cada una de les iniciatives és recollir més de 150.000 i certament no va malament el tema, una ja porta 109.976 signatures fins al moment, i l’altre 88.795 signatures ja que avui es superaven les 88.000 signatures.

Demanen:

La proposta demana SM el Rey Felipe VI: `Que com Cap de l’Estat suspengui immediatament i amb caracter retroactiu de feina, sou i dietes, als politics del Congrés dels Diputats i del Senat, fins que no es formi un Govern a Espanya, i que tornin els diners cobrats d’ençà que varen ser escollits a les primeres eleccions.

Recordem que portem des del 20 de desembre de 2015 sense govern a l’estat, sense avançar econòmicament i sense direcció ni rumb, mantenint el sou de 616 persones, 350 diputats, i 266 senadors que des de fa més d’un any no tan sols no compleixen el deure pel qual han estat escollits, sinó que tampoc realitzen les seves tasques, i no compleixen com a treballadors per a la ciutadania, ja que ni governen ni deixen governar.

36 milions d’euros en sous de diputats i senadors

Recordem que cada diputat rep un sou que ronda els 60.000€/any brut, pel que tenint en compte l’actual situació de crisi, demanant responsabilitat a tots els actors, el més just i responsable fins que existeixi un govern de debò, que ‘sus señorias’ deixin de cobrar el salari, i tornin l’import cobrat durant tot el temps que no hi han estan exercint per la seva tasca, des del 20 de desembre de 2016.

Si et vols afegir i signar les dues iniciatives fes-ho aquí i aquí.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada